Kaip išsirinkti tinkamą automobilių plovimo rankšluostį

- 2021-11-11-

Didelis vandens sugėrimas: Itin smulkus pluoštas naudoja oranžinių žiedlapių technologiją, kad siūlas būtų padalintas į aštuonis žiedlapius, o tai padidina pluošto paviršiaus plotą ir padidina audinio poras. Kapiliarų sugėrimo efektas sustiprina vandens sugėrimo efektą. Išskirtinėmis savybėmis tampa greitas vandens įsisavinimas ir greitas džiūvimas.
Stiprus plovimas: 0,4 ¼m mikropluošto smulkumas yra tik 1/10 šilko, o jo specialus skerspjūvis gali efektyviau užfiksuoti net kelių mikronų dulkių daleles, o nukenksminimo ir riebalų šalinimo poveikis yra labai akivaizdus.
Jokio plaukų šalinimo: didelio stiprumo sintetinius siūlus nesunku sulaužyti. Tuo pačiu metu taikomas smulkus audimo metodas, kuris nesisuka, nenukrenta, o pluoštai nėra lengva nukristi nuo audinio paviršiaus.rankšluostis. Iš jo gaminamos valymo servetėlės ​​ir automobilinės servetėlės, kurios ypač tinka šluostyti ryškiai dažytus paviršius, galvanizuotus paviršius, stiklus, instrumentus ir LCD ekranus ir kt. Stiklas valomas automobilio filmavimo proceso metu, todėl galima pasiekti labai idealų filmavimą. poveikis.
Ilgas tarnavimo laikas: dėl didelio ypač smulkaus pluošto stiprumo ir kietumo jo tarnavimo laikas yra daugiau nei 4 kartus ilgesnis nei įprastorankšluosčiai. Jis nepasikeis po plovimo daug kartų. Tuo pačiu metu polimerinis pluoštas negamins baltymų, pavyzdžiui, medvilnės pluošto. Hidrolizuotas, net jei po naudojimo nėra veikiamas saulės, jis nesupelis, nepūs ir tarnauja ilgai.
Lengva valyti: kai naudojami įprasti rankšluosčiai, ypač natūralaus pluoštorankšluosčiai, nuvalomo objekto paviršiuje esančios dulkės, riebalai, nešvarumai ir kt., yra tiesiogiai susigeria į pluoštą. Po naudojimo jis lieka pluošte ir nėra lengvas pašalinti. Jis sukietės ir praras savo elastingumą, o tai turės įtakos jo naudojimui. Mikropluošto rankšluostis sugeria nešvarumus tarp pluoštų (o ne pluoštų viduje). Be to, pluoštas pasižymi dideliu smulkumu ir dideliu tankiu, todėl pasižymi dideliu adsorbcijos gebėjimu. Po naudojimo jį tereikia nuplauti vandeniu arba trupučiu ploviklio.

Neblunka: dažymo procese naudojami TF-215 ir kiti dažai, skirti ypač smulkaus pluošto medžiagoms. Jo sulėtėjimo, migracijos, sklaidos aukštoje temperatūroje ir spalvos praradimo rodikliai pasiekė griežtus eksporto į tarptautinę rinką standartus, ypač neblunka Privalumas yra tai, kad valant paviršių nekils bėdų dėl spalvos praradimo ir taršos. straipsnio.