Mikropluošto šluostės naudojimo paskirstymas

- 2021-10-20-

1, automobilio valymas su pažangia šluosčių klase

Reikalavimai automobilių šluostėms yra vis aukštesni, ypač automobiliuose, kaip šluostė naudojama zomša, nes zomša yra brangesnė ir brangesnė, todėl pritaikymo nėra daug, rinkos palyginimo srautas yra naudoti mikropluošto odą, o ne zomšą, ir kadangi minkštas ir subtilus efektas yra reikšmingas, nepažeidžia automobilio dažų. Naudotojas vieningai giria.

Automobilių grožio pramonė gaminį naudoja daug, ir jis auga.

2, virtuvės reikmenų valymas

Nuvalykite audinio gaminius į mados šeimą, funkcinį vystymąsi:

Virtuvės šluoste, ypač virtuvėje, geriau nei bet kokia šluoste, švari sveikata yra kruopštesnė, plečiantis valymo rinkai, aukštos kokybės šeimyniniam gyvenimui, tokios rūšies mikropluošto šluostės pamažu bus naudojamos aukštas populiarumo lygis. Net į tūkstančius namų.

3, baldų servetėlių klasė

Dėl šeimos gyvenamosios vietos gentrifikavimo reikalavimų, keli aukštos kokybės baldai turi būti labai gerai prižiūrimi ir prižiūrimi, nes tai sako, kad aukštos kokybės šluostės gali turėti labai didelę rinkos erdvę. Šluostės su šluostės galvute, patalpų valymas su šluoste turi gerą rinką.

4, precizinio prietaiso šluostymo klasė

Kompiuteriams, mikroskopams, laboratoriniams instrumentams ir kt. reikia tokio audinio.

Reikia naudoti nedidelį kiekį PU šluostės, poveikis yra reikšmingas, buvo pripažintas rinkoje.

5, grožio valymo klasė

Pagerėjus moterų pragyvenimo lygiui, naujosios srities moterys labiau pasisako už dorybę ir daugiau dėmesio skiria grožiui bei kirpimui. Mikropluošto gaminiai tinka šiam poreikiui, iš jų galima pagaminti įvairių rūšių grožio gaminius pagal moterų poreikius. Vyrams galima naudoti ir kaip servetėlę, efektas taip pat labai idealus.